WK Clubkampioenschap TV Dordrecht 2024

14 september 2024 | Albert

Zaterdag 31 augustus j.l. hebben de clubkampioenschappen op de 1/8 en 1/4 triathlon plaats gevonden in en rondom Strijensas.

De organisatie van de Hoekse waard triathlon had de laatste editie van deze triathlon in 2019 (Binnenmaas triathlon) aan de recreatieplas/sportterrein Binnenmaas georganiseerd. In 2024 zijn ze uitgeweken naar deze  nieuwe, mooie, compacte locatie in Strijensas.

Onder heerlijke weersomstandigheden: zon, frisse nacht/ochtend, maar temperatuur die snel steeg naar 20 graden en in de middag erover heen, maar met een stevige wind uit NoordWestelijke richting, die flink stond te blazen: windkracht 3 tot 4, kon de strijd om de meest belangrijke wedstrijd van het seizoen starten.

's Ochtends werd er zowel door de heren als dames gestreden om de titel op de 1/8 triathlon en in de middag om de titel op de 1/4 triathlon. 's Avonds werd deze schitterende dag afgesloten met een heerlijke BBQ in het Wantijbad en werden de TVD'ers die op het podium van het clubkampioenschap waren geeindigd in het zonnetje gezet en werder de clubbokalen uitgereikt aan de nieuwe clubkampioenen. 

1/8 triathlon Heren: (1) René Verheij, (2) Albert de Vries en (3) Dennis Blommendaal

1/8 triathlon Dames: (1) Carola Verheij-Heijden, (2) Madeline van de Rhee en (3) Hannie Soeters

1/4 triathlon Heren: (1) Ben Muller, (2) Thomas Smans en (3) Andre Brouw

1/4 triahtlon Dames: (1) Natasja Langendam, (2) Ellen Zaal en (3) Annemiek Nusteling

 

Tot slot nog een dank aan het TVD-bestuur, de BBQ-master Hans en Edgar, Master of Ceremonies Marcel voor o.a. de organisatie BBQ, klaarzetten/bereiden BBQ en prijsuitreiking aan elkaar praten/presenteren.